Praktijkervaringen

Praktijkervaringen

Als ik contact maak met het dier doe ik dat via frequenties of trillingen. Als je hiervoor gevoelig bent, kun je dit gebruiken als communicatiekanaal. Dit kan op locatie, maar vaak werkt dit beter via een foto. De subtiele trillingen die het dier uitzend pik ik makkelijker op in een rustige omgeving. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier.

Ik zal met respect contact maken. Vaak zijn dieren verrast en blij dat iemand de moeite neemt om naar hun verhaal te luisteren. Ze staan hier dus zeker voor open. Het dier staat altijd centraal. Echter als hij/zij besluit om geen contact aan te gaan of een vraag niet te willen beantwoorden, dan wordt dit uiteraard geaccepteerd.

Net een hele fijne afstemming ontvangen van Tessa voor onze hond Jules en zeer ontroerd door de mooie boodschappen die we hebben mogen ontvangen. Erg bijzonder om dit zo te mogen ervaren, echt een aanrader!

Floor Pape

Tessa heeft voor ons een connectie gelegd met drie huisdieren. Allereerst heeft zij contact gelegd met onze hond Misty. Wat een unieke ervaring was dat! Tevens heeft zij ook contact gelegd met twee van onze hamsters. In alle consulten zien wij het karakter van onze huisdieren terug. Het is fijn om te weten hoe het met de dieren gaat en wat er in hun hoofd omgaat. Het was een unieke beleving en zeker een aanrader! Wij komen zeker nog eens terug.

Daisy

Daisy