Diensten

Hoe ga ik te werk?

Werkwijze

Als ik contact maak met het dier doe ik dat via frequenties of trillingen. Als je hiervoor gevoelig bent, kun je dit gebruiken als communicatiekanaal. Dit kan op locatie, maar vaak werkt dit beter via een foto. De subtiele trillingen die het dier uitzend pik ik makkelijker op in een rustige omgeving. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier.

Ik zal met respect contact maken. Vaak zijn dieren verrast en blij dat iemand de moeite neemt om naar hun verhaal te luisteren. Ze staan hier dus zeker voor open. Het dier staat altijd centraal. Echter als hij/zij besluit om geen contact aan te gaan of een vraag niet te willen beantwoorden, dan wordt dit uiteraard geaccepteerd.

Naast mijn werk als dierentolk waarbij ik het dier een stem geef door middel van intuïtief communiceren, zet ik ook mijn N.E.I. (Master) therapie in. Dit kan bij ongewenste gedrag, kwalen, aandoeningen en ziekte. Let wel, deze therapie vervangt op geen enkele wijze een dierenarts. Een klacht kan omschreven worden door de aanvrager, maar zeker ook door het dier. Daarbij fungeert een (huis)dier vaak als spiegel voor hun medemens.

Over mij
Meer weten?

Mijn diensten

Met onderstaande diensten ben ik er voor jouw (huis)dier